مجموعه سازی
مجموعه سازی عبارت است از فرایند نیاز سنجی، انتخاب، سفارش، تهیه و دسترس پذیرساختن محتوای منابع اطلاعاتی مورد نیاز جامعه کتابخانه از راه‌های خرید؛ اهداء؛ مبادله و ارزیابی مداوم  آنها. بخش مجموعه سازی کتابخانه فراهم آوری منابع یکی از بخش‌های کتابخانه است که وظیفه تدوین خط مشی تهیه منابع و وجین آنها را بر عهده دارد.
پس از راه اندازی بخش مجموعه سازی سیاست ها و خط‌مشی خرید منابع کتابخانه تدوین شد. برای تدوین طرح خرید منابع، تعیین نوع کتابخانه و جامعه استفاده کنندگان ضروری بود؛ در ضمن لازم بود موضوعات و انواع منابع موجود در کتابخانه ارزیابی شود. برای اینکه نوع کتابخانه مشخص شود علاوه بر مشورت با کارکنان کتابخانه چند شاخصه دیگر طبق اصول کتابداری در نظر گرفته شد: 
جایگاه سازمانی: 
کتابخانه مرکزی از نظر سازمانی زیر نظر معاونت پژوهش دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد.
 منابع: 
از لحاظ منابع، هسته اولیه مجموعه کتابخانه را کتاب‌های خریداری از نمایشگاه های کتاب و کتاب های اهدایی تشکیل داده ، درحال حاضر مجموعه منابع کتابخانه بر موضوعات پزشکی و غیر پزشکی تمرکز دارد. بنابراین از نظر موضوعی کتابخانه تخصصی به شمار می‌رود. در مجموعه‌سازی و انتخاب منابع باید ویژگی‌های کتابخانه یعنی تخصصی بودن و نیاز اعضای کتابخانه لحاظ شود.
جامعه استفاده کننده: 
استفاده کنندگان اغلب اعضاء هیئت علمی ، دانشجویان و  پژوهشگران دانشگاه هستند. 
بودجه: 
از دیگر عواملی که می‌تواند در انتخاب منابع کتابخانه تاثیرگذار باشد در نظرگرفتن بودجه و فضای مخزن است. کتابخانه دارای  مخزن اصلی مشترک و به صورت قفسه بسته است. 
انواع منابع کتابخانه
 • کتاب:
شامل کتابهای پزشکی ، غیرپزشکی وکتابهای الکترونیکی 
• پیایندها : 
شامل مجلات و نشریات چاپی و الکترونیکی 
 پایان نامه وطرح های تحقیقاتی 
• سایر منابع اطلاعاتی:شامل پایگاه های اطلاعاتی .... 
پیایندها: در انتخاب این منابع فرمت دیجیتال در درجه اول اهمیت است، سپس نشریات خاص و برگزیده، نشریات اهدایی و عضویت در پایگاه های اطلاعاتی نشریات. 
پایان‌نامه‌ها: در انتخاب این منابع فرمت دیجیتال در درجه اول اهمیت است و پایان‌نامه‌های دانشگاهی با موضوعات علوم پزشکی.
پایگاه های اطلاعاتی: بانک ها و پایگاههای اطلاعاتی از طریق کنسرسیوم توسط وزارت بهداشت تهیه می گردد که این پایگاه‌های علمی مرتبط با موضوعات علوم پزشکی ، روانشناسی و روان پزشکی و به زبان انگلیسی و فارسی می باشد. 
 فعالیت ها
۱- نیازسنجی در خصوص منابع مورد نیاز اعضای هیأت علمی ، دانشجویان و پژوهشگران  
۲- تهیه و تأمین کتاب‌های فارسی و لاتین مورد نیاز
۳- مهر نمودن و ثبت کتاب‌های دریافتی به کتابخانه و ارسال آن‌ها به فهرست نویسی
۴- تهیه قبض انبار و درخواست خرید و انجام موارد مربوط به امور مالی
۵- شرکت در نمایشگاه‌های بین المللی کتاب و خرید بر اساس درخواست‌های رسیده
۶- انجام کلیه امور مربوط به منابع اهدایی پس از شناسایی و بررسی های مربوطه
چگونه می توانیم پیشنهاد خرید کتاب، به کتابخانه مرکزی دانشگاه بدهیم؟
در صورتی که نیاز به خرید کتاب از سوی کتابخانه دارید یا پیشنهاد می کنید  کتابی به مجموعه اضافه شود، بعد از اطمینان از عدم وجود آن در کتابخانه، می توانید فرم مربوط به نیاز مندی را پر کرده و از طریق ایمیل کتابخانه به رییس کتابخانه جهت اقدامات بعدی ارسال نمایید.